Sony yeni ürünüyle A7 III görücülerin karşısında çıkıyor

1 dk okuma süresi
1,125

Sony geçen yıl ekim ayından itibaren a7II tanıtım ve satış yapıldıktan sonra a7III tanıtımı yaptı. Yeni kamerada aynasız özellik ve 24.2 megapiksel görüntü çözünürlüğünde HD 4k video çekimine sahiptir.diğer bir özellikte Z serisi batarya en uzun batarya ömrünü sizlere sunuyor.

1.8 kat daha hızlı olan ve BionzX işlemcisine sahip sd kart desteği,HDMI,Fi,Bluetooth özelliğiyle bir çok alternatifi bulunuyor. 693 nokta otomatik odaklanma sistemi ile daha keyif verici halini alıyor.

cihazda bulunmasıyla E-mount aksesuar uyumlu olduğunu söyleyebiliriz. Yüksek çözünürlükle saniyede tam 10 kare çekim yapma elverişli quad VGA OLED vizör sizlere sunmaktadır.

Nisan ayında satışa sunulacak A7 III sadece gövdesiyle 2000 dolar tahimininde satışa sunulması beklenmektedir. Ürünün diğer ekipmanları FE 28-70 mm Fe.5-5.6 lensiyle 2200 çıkmaktadır

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Fazla Yük Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrıca Kontrol Edin

GeForce Now Türkiye’de Beta Erişimine Açıldı!

Oyuncuların rüyası gerçek oluyor! Bulut oyun platformu Nvidia GeForce Now Türkiye sunucusu…